tisdag 14 december 2010

Det här är BestofGbg.se!

BESTOFGBG. Det finns gott om klubbguider och bloggar som rankar vilka evenemang som är heta i Göteborg. Dessutom kryllar det av sajter som marknadsför diverse hak från branschens egna perspektiv och tillåter användare att ge korta bedömningar av dessa, ofta med hjälp av en enkel betygsfunktion. Men någonting jag alltid har saknat är en enkel guide som recenserar krogar, nattklubbar och restauranger ur kundens perspektiv - som en hjälp för oss andra kunder och krogbesökare.

Tills nu och här. Bestofgbg.se är mitt försök att skapa en sådan guide för min hemstad. Här bedöms olika krogar och restauranger av oss bloggare för att ge lite hjälp till er andra som vill besöka de här haken. Är de bra? Kan man käka där? Är det dyrt? Vad är det för folk som går dit? Har de bra personal? Ja, alla de där frågorna som kan ploppa ut när en utekväll eller romantisk afton börjar planeras ska vi försöka svara på.

För att ge en enkel översikt av dessa rankingar rangordnar vi dem i en topplista med Göteborgs 100 bästa krogar och nöjespalats. Under 2011 kommer listan att nå sina 100 uteställen och förhoppningsvis därmed ge den absolut bästa guiden till nyfikna göteborgare och gäster, för att hitta rätt i det snåriga utelivets djungel.

En enkel och kortfattad sammanfattning av hur dessa bedömningar skall gå till kan du hitta här, men den som läser här regelbundet under 2011 lär steg för steg bli varse om upplägget vi tänkt oss. Och vill du bli en av recensenterna på bestofgbg.se? Då kan du höra av dig till mig.

Mvh
Markus Hankins, krogälskande journalist.
markus.hankins@bestofgbg.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Powered by Blogger